Digital Sammensetning Bøker Eksamenshatt Utdanningsbiblioteket – stockfoto

Digital sammensetning av bøker og eksamenshatt i utdanningsbiblioteket – stockbilde

Digital sammensetning av bøker og eksamenshatt i utdanningsbiblioteket

 — Foto av vectorfusionart

Lignende stockvideoer:

Ganske blandet student bærer bøker som går på biblioteket og smiler mens folk studerer ved bordene. Begrepet ungdom, utdanning og litteratur .
En blandingsstudent med bøker som smiler på biblioteket. – stockvideo
Trist kvinnelig student som kikker gjennom en haug med bøker.
Trist kvinnelig student som kikker gjennom en haug med bøker. – stockvideo
Portrett av african ung mann i skjorte med briller som leser bok mens han sitter i det lys moderne biblioteket. Dolly skudd .
Portrett av en ung mann med briller som leser bok mens han sitter på biblioteket . – stockvideo
En afrikansk-amerikansk jente går på universitetsbiblioteket med bøker som ser seg rundt i rommet med bokhyller. Medarbeider- og utdanningskonsept .
Afroamerikansk jente som går på universitetsbiblioteket med bøker og ser seg rundt – stockvideo
Voksne kvinner legger aviser på et bord. Det er mange bøker på bordet. Bokhylle og jente i bakgrunnen .
Voksen kvinne legger aviser på et bord. – stockvideo
En munter tenåringsjente i hverdagsklær går rundt med bøker i skolebiblioteket og smiler. Moderne utdanning, mennesker og livsstilskonsept .
En munter tenåringsjente som går rundt med bøker i skolebiblioteket og smiler – stockvideo
Portrett av kjekk, africanisk fyr og jente som chatter i studentbiblioteket med en haug med bøker i hendene .
Afrikansk fyr og jente chatting i biblioteket med en haug med bøker i hendene . – stockvideo
En ung, kjekk hipster, mannlig student sitter ved bordet i et lett, stort bibliotek med moderne laptop foran seg, og trykker og drikker kaffe fra koppen. Han smiler. .
En ung, kjekk hipster, mannlig student sitter ved bordet i et lett, stort bibliotek med laptop foran seg og trykker og drikker kaffe. Han smiler. . – stockvideo
Ganske positiv smilende asiatisk student med hodetelefoner som lytter til musikk sitter ved bordet i universitetsbiblioteket og holder bok og skriver ned oppsummeringen.
Ganske positiv asiatisk tenåringsstudent med hodetelefoner som hører på musikk sitter ved bordet i store bibliotekbøker og skriver ned sammendrag – stockvideo
Langsom bevegelse av pene afroamerikanske studenter som går på biblioteket med bøker som smiler til kameraet. Utdanning, litteratur og medarbeiderbegrep .
Langsom bevegelse av kjekke afroamerikanske studenter som går på biblioteket med bøker – stockvideo
Et par venner og leker vitser, klemmer og ler i biblioteket, og de elsker hverandre som et tegn på kjærlighet og vennskap. Konsept: livsstil, kultur, vennskap og kjærlighet
Et par venner og leker vitser, klemmer og ler i biblioteket, og de elsker hverandre som et tegn på kjærlighet og vennskap. Konsept: livsstil, kultur, vennskap og kjærlighet – stockvideo
Seriøs tenåringsstudent går rundt i biblioteket med bøker og ser seg rundt med selvsikker ansikt. Utdanning, følelser og universitetskonsept .
Seriøs tenåringsgutt som går i biblioteket med masse bøker og ser seg rundt – stockvideo
Langsom bevegelse av en pen rødhåret jente med briller på skolebiblioteket med bøker som ser seg rundt i bokhyllene. Utdanning, livsstil og medarbeiderbegrep .
Langsom bevegelse av pene jenter som går på skolebiblioteket med bøker som ser seg rundt – stockvideo
Happy African American kvinne student går i skolebiblioteket med bøker smilende foran kamera. Utdanning, ungdom og litteraturkonsept .
Lykkelig afroamerikansk kvinne som går på skolen med bøker og smiler – stockvideo
Portrett av en vakker ung kvinne som smiler lykkelig i et bibliotek med bøker etter å ha gjort et søk og etter å ha studert. Konsept: pedagogisk, portrett, bibliotek og studiøst .
Portrett av en vakker ung kvinne som smiler lykkelig i et bibliotek med bøker etter å ha gjort et søk og etter å ha studert. Konsept: pedagogisk, portrett, bibliotek og studiøst . – stockvideo
Kjekk, ung student som går rundt med bøker i hendene og ser seg rundt med seriøse ansikter. Konsept om tillit, utdanning og livsstil .
Kjekk ung student som går på college og holder bøker i hånden – stockvideo
Tenåringer i bibliotekstabler
Stabler – stockvideo
Langsom bevegelse av unge kvinnelige bibliotekarer som går i biblioteket med bøker som smiler rundt på pulter og studenter. Arbeidsliv, yrke og arbeidsplasskonsept .
Langsom bevegelse av unge bibliotekarer som går i biblioteket med bøker som ser seg rundt – stockvideo

Bruksinformasjon

Du kan bruke dette royaltyfrie bildet, «Digital sammensetning av bøker og eksamenshatt i utdanningsbiblioteket», for personlige og kommersielle formål i henhold til standard eller utvidet lisens. Standard lisens dekker de fleste bruksområder, inkludert annonser og UI-design og produktemballasje, og opptil 500 000 trykte eksemplarer. Med utvidet lisens dekkes alle bruksområdene fra standard lisens i tillegg til ubegrensede trykkerettigheter og du kan bruke de nedlastede stockbildene på varer, produktsalg og fri distribusjon.

Du kan kjøpe dette stockbildet og laste det ned i høy oppløsning opptil 5850x3062. Opplastingsdato: 13. jun. 2018